Despre Noi

Firma este infiintata din anul 2006, avand ca obiect de activitate principal comercializarea de bitum rutier pentru constructia de drumuri. Inca de la infiintare societatea a reusit sa se impuna pe piata, dand dovada de profesionalism si multa experienta, onorand comenzile in timp util.

Durata de timp din momentul lansarii comenzilor si pana la livrare fiind foarte scurta, am reusit, astfel, sa venim in intampinarea nevoilor tuturor colaboratorilor nostri.

Principalii nostri clienti si colaboratorii sunt utilizatori finali ai produsului bitum pentru constructia de drumuri, acestia avand o bogata experienta si un renume in constructia de drumuri. Numărul mare de clienţi pe care societatea noastră i-a avut şi îi are este o dovadă a promptitudinii şi seriozităţii noastre.

Domeniu principal de activitate al societăţii noastre este comerţul cu ridicata al produselor pentru constructii, respectiv bitum rutier pentru constructia de drumuri. Datorită sistemului de management al calităţii pe care îl avem implementat, clienţii noştri pot fi siguri de calitatea serviciilor noastre. Firma noastră s-a consacrat pe piaţa autohtonă a comerţului cu produse pentru constructii.

SC Eco Vega Construct SRL

Sediu Social
Str. Srg. Ion Iriceanu, nr. 8
Sector 4, Bucuresti, Romania

Punct de lucru
Com. Vidra, Jd. Ilfov
Sos. De Centura Bucuresti

Adresa Corespondenta
OP 8 CP 53 COD: 041906 Bucuresti

(004) 0374 013 186
(004) 0311 002 185 (fax)
ecovega@bitumrutier.ro
www.bitumrutier.ro

Ce este bitumul?

Bitumul este un produs foarte vâscos, greu volatil, închis la culoare, obţinut ca reziduu al procesării ţiţeiurilor corespunzătoare.

Ce este asfaltul?

Asfaltul este un amestec de bitum şi agregate minerale, folosit la construcţia de drumuri. Funcţie de domeniul de utilizare, asfaltul conţine 5-10% bitum. Pentru îmbunătăţirea proprietăţilor asfaltului, se poate adăuga filer, nisip sau fibre. Mixtura de bitum şi agregate minerale se numeşte asfalt natural.

Cum se produce bitumul?

Cele mai utilizate bitumuri sunt cele obţinute prin distilare. Se obţin prin distilarea în vid a ţiţeiurilor, la presiune de 17 torr şi 370°C. Dacă distilarea are loc la presiuni inferioare, aceasta se numeşte distilare în vid înaintat. Tipurile de bitumuri dure se obţin prin oxidarea cu oxigen atmosferic la temperaturi ridicate. Bitumul precipitat, obţinut prin extracţia cu solvenţi, a scăzut ca importanţă.