Transport

Detinem si oferim spre inchiriere Auto Speciale pentru dispersii emulsii bituminioase cu personal specializat

Detinem un parc auto impresionant si oferim servicii de transport produse petroliere (c.l.u., bitumuri rutiere, emulsii bituminoase, pacura, pacurina, etc)

Parcul auto al societăţii noastre este format din cisterne termoizolate, fiecare având capacitatea de transport pana la 33 de tone.

Acestea sunt mereu în perfectă stare de funcţionare, reparaţiile şi operaţiile de întreţinere a acestora fiind efectuate în service autorizate, acestea fiind in garantie.

Cisternele de care dispunem sunt conduse de şoferi profesionişti atestaţi A.D.R cu o bogată experienţă. Datorită acestui fapt societatea noastră livrează bitum într-un timp foarte scurt, la orice destinatie din tara.

Societatea noastră este în curs de extindere a parcului auto în vederea îmbunătăţirii calităţii serviciilor. Managementul resurselor pe care le are compania noastră este asigurat de către o echipă a cărei principale atuuri sunt profesionalismul şi promtitudinea cu care tratează fiecare client.

SC Eco Vega Construct SRL

Sediu Social
Str. Srg. Ion Iriceanu, nr. 8
Sector 4, Bucuresti, Romania

Punct de lucru
Com. Vidra, Jd. Ilfov
Sos. De Centura Bucuresti

Adresa Corespondenta
OP 8 CP 53 COD: 041906 Bucuresti

(004) 0374 013 186
(004) 0311 002 185 (fax)
ecovega@bitumrutier.ro
www.bitumrutier.ro

Ce este bitumul?

Bitumul este un produs foarte vâscos, greu volatil, închis la culoare, obţinut ca reziduu al procesării ţiţeiurilor corespunzătoare.

Ce este asfaltul?

Asfaltul este un amestec de bitum şi agregate minerale, folosit la construcţia de drumuri. Funcţie de domeniul de utilizare, asfaltul conţine 5-10% bitum. Pentru îmbunătăţirea proprietăţilor asfaltului, se poate adăuga filer, nisip sau fibre. Mixtura de bitum şi agregate minerale se numeşte asfalt natural.

Cum se produce bitumul?

Cele mai utilizate bitumuri sunt cele obţinute prin distilare. Se obţin prin distilarea în vid a ţiţeiurilor, la presiune de 17 torr şi 370°C. Dacă distilarea are loc la presiuni inferioare, aceasta se numeşte distilare în vid înaintat. Tipurile de bitumuri dure se obţin prin oxidarea cu oxigen atmosferic la temperaturi ridicate. Bitumul precipitat, obţinut prin extracţia cu solvenţi, a scăzut ca importanţă.